NA TEKMO! Za 1. ligo gre!

V drugem krogu Lige Telemach (1.SKL) za obstanek se naši fantje merijo doma! K nam prihaja Tajfun iz Šentjurja, tekmo pa izjemoma igramo že v petek zvečer.

Po nizkem porazu v nedeljo proti Šoštanju, kjer so naši fantje prikazali hudo borbo ter bili enakovreden nasprotnik prvoligaški ekipi Elektre, sedaj fantje dvakrat zapored igrajo doma.

Tokrat se bodo pomerili v petek, 9. maja 2014 ob 20. uri, ko v goste prihaja ekipa Tajfuna in Šentjurja.
Tekma se bo odvila na parketu domače dvorane OŠ Venclja Perka v Domžalah.

Ekipa kluba Tajfun je, po sobotni visoki zmagi proti Plami Pur na domačem parketu, prvič v celotni sezoni zabeležila dve zmagi zapored. Do zmage so štajerski košarkarji prišli šele v zadnjih desetih minutah, ko so gostje iz Ilirske Bistrice nekoliko popustili.

Medtem so naši fantje v nedeljo zabeležili prvi poraz po menjavi trenerja; prej so nanizali devet zaporednih zmag. Poraz proti tekmecu, s katerim so se večino igralnega časa enakovredno kosali, jih ni potrl, saj so dvorano zapustili dvignjenih glav. Kako je tudi ne bi, saj so prikazali odlično borbo in predstavo. Trener Vugdalič pa povdarja, da je pogrešal doprinos nekaterih igralcev; pravi pa tudi, da slabše ne more biti. Ker nam zaenkrat še ni dal razloga, da mu ne bi verjeli, ga bomo za besedo držali tudi tokrat.

Obeta se nam torej košarkarska poslastica v mestu košarke. Manjkate le še Vi, dragi prijatelji in navijači kluba. Razveseljevali ste nas s stalno udeležbo na gostovanjih in množično udeležbo doma, zato vabljeni v prvi domžalski košarkarski hram tudi tokrat!

VSTOP bo, kot običajno, PROST.

Vabljeni, da skupaj napišemo novo poglavje košarkarske pravljice!

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.