Vugdalić ostaja glavni trener članov

FOTO: KK Elektra/ Tomaž SinigajdaIz uprave kluba sporočajo, da se se z mariborskim strategom dogovorili o sodelovanju tudi v naslednji sezoni.
(FOTO: Tomaž Sinigajda / KK Elektra)

Muharem Vugdalić je v klub prišel sredi ravnokar končane sezone in na mestu trenerja članov nadomestil Tomija Poplatnika. Nato mu je v rednem delu 2. SKL uspelo z ekipo nanizati skoraj neverjetnih 9 zaporednih zmag in se uvrstiti v kvalifikacije za 1. ligo – Ligo Telemach. Kljub neuvrstitvi so fantje pod njegovim vodstvom prikazali solidne predstave, dvakrat so bili zelo blizu zmage proti prvoligaški ekipi.
Muharem Vugdalič je dejal: “Z vodstvom kluba smo našli skupni jezik in se dogovorili za podaljšanje sodelovanja. Odprte so še nekatere podrobnosti, o katerih se še moramo sporazumeti.
Cilj je, da za naslednjio sezono ustvarimo ekipo, ki se bo kvalificirala v Ligo Telemach; v ta namen želimo pripeljati nekaj okrepitev, vendar pa je pomembno tudi, da zadržimo dosedanje igralce.
Če bo vse, kot mora biti, bomo 9. junija začeli s treningi trikrat tedensko, že z novimi soigralci.”

Kot zanimivost naj omenimo še, da Muharem Vugdalić že drugič podaljšuje sodelovanje z Lastovko; prvič ga je podaljšal za čas tekem Lige Telemach za obstanek.

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.