Zgodovinski uspeh kluba – ČLANI v 2. SKL

Danes je po žrebu ekip za tekmovalno sezono 2012/2013 Košarkarska zveza Slovenije sporočila, da KK Lastovka tekmuje v 2. Slovenski košarkarski ligi.

KK Lastovka, ki se je v pretekli sezoni uvrstila na 2. mesto svoje 3. SKL vzhod je s tem izpolnila dolgoročni cilj dveletnih sanj – napredovanje. Ko se je pred dvema letoma formirala ekipa ni nihče niti slutil, da bo tako hitro napredovala. Člani ekipe, ki je ostala bolj ali manj nespremenjena: Luka Ambrož, Aljaž Janža, Jernej Čad, Luka Novak, Rok Žibert, Aljaž Belingar, Žiga Ivačič, Gregor Mihelič, Ažbe Dimec, Borut Štrukelj, Miha Juvan, Ermin Koruzović, Matevž Korošec, Klemen Antolin, Matija Rakun, Anže Kunaver, Luka Marolt in Aleksander Gabrovšek. Vsak od njih je prispeval svoj delček v mozaik uspeha. Ne smemo pozabiti tudi na trenerja Matica Vidica, ki je ekipo sestavil in jo pripeljal do uspeha.

Zahvala gre vsem igralcem, upravi in bivšemu trenerju g. Vidicu. Posebej pa se zahvaljujemo za trud pri licenciranju gospodu Luki Maroltu in gospej Jani Kunaver
ki sta zelo pripomogla, da smo pridobili licenco za igranje v 2. SKL.

Uspeh nam daje zavezo in obvezo do vseh zvestih navijačev in prijateljev kluba, ki so nas spremljali in podpirali, ki so v nas verjeli od začetka nove dobe.

Vabimo Vas, da boste spremljali in podpirali naše rumene šampione še naprej tako na domačih tekmah v OŠ Venclja Perka v Domžalah, kot tudi na gostovanjih pri Parkljih v Ljubljani, Gorenjski gradbeni družbi Šenčur v Šenčurju, Postojni, Splošni plovbi v Portorožu, Elektro Gorenjska prodaji v Kranju, AKK Branik v Mariboru, Termah Olimia v Podčetrtku, Hrastniku, Radenski Creativ v Murski Soboti, Kolpi v Črnomlju, AŠD FAMNIT-u v Kopru, Litiji in pri Krki mladi iz Novega Mesta.

Ekipa, ki bo z igranjem v novi sezoni začela predvidoma 6. oktobra, bo znana in javno objavljena na tem portalu 31. avgusta, po koncu prestopnega roka.
Ekipa bo prav tako zaigrala v pokalnem tekmovanju KZS za Pokal Špar.

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.