Vstop Lastovke v ligo TELEMACH s spletnim prenosom in prvo tekmo v Rogaški

Že tretjo sezono zapored boste lahko ljubitelji košarke uživali v številnih prenosih Lige Telemach v HD kakovosti in s komentatorjem, ki jih zagotavlja vzivo.si, začenši s tekmo Rogaška : Lastovka, ki bo v soboto, ob 19.00, spletni prenos pa nekaj minut prej na tej povezavi.

V tej sezoni si boste lahko vsako kolo prvega dela ogledali eno ali dve tekmi, po dve tekmi liga za prvaka in številne zanimive dvoboje končnice, KZS pa bo ponudil tudi številne prenose ostalih tekmovanj in dogodkov, kot so All-Stars, vsi štirje pokali, finalni turnirji mlajših kategorij in ostalo.

LIGA TELEMACH:

Sobota, 17. oktobra, ob 19.00:
ROGAŠKA : LASTOVKA

Za Rogaško je najboljša sezona v zgodovini kluba, saj so se izbranci Damjana Novakovića prebili v finale Lige Telemach, visoke cilje pa bodo imeli tudi v novi sezoni, v kateri so ekipo okrepili Miha Fon, Cory Olawale Remekun in mladi up slovenske košarke Matic Rebec, ki se vrača po poškodbi kolena, zaradi katere je izpustil celo sezono.

Lastovka se bo po treh letih igranja v 2. SKL prvič preizkusila v Ligi Telemach, v kateri bo ekipo vodil nekdanji reprezentančni branilec Miloš Šporar. Pri Domžalčanih je kar nekaj znanih imen s prvoligaških parketov, saj so klub okrepiliBojan Krivec, Dejan Mlakar, Esmir Rizvić ter mladi slovenski reprezentantDomen Janc.

VIR: www.kzs.si (http://www.kzs.si/novica-dogodek/article/prvi-spletni-prenos-sezone-rogaska-lastovka/)

Comments are closed.