Pričakovano uspešni proti Hrastniku

Iz Zasavja smo se ta konec tedna pričakovano vrnili spolnim izkupičkom. Vlogo favorita smo upravičili že v prvem polčasu, ki smo ga dobili za 7 točk. Drugi polčas smo začeli nekoliko zadržano in Hrastniku celo dovolili, da je prišel do vodstva. Toda v zadnji četrtini smo odpravili vse dvome o zmagovalcu dvoboja.

Hrastnik : Lastovka

61:85
(16:28, 20:15, 19:20, 6:22)

Gledalcev: 80
STATISTIKA

Izjavi

Muharem Vugdalić, trener Lastovke:Čeprav smo imeli v prvem polčasu solidno prednost, nisem  zadovoljen, ker so se igralci preveč ukvarjali s sodniškimi odločitvami. Naloga mojih fantov na tekmi je zmagati na tekmi, ne pa se ukvarjati s sodniki. V drugem polčasu smo to popravili in ekipa Hrastnika je počasi izgubljala moč, ker smo igrali zelo agresivno in pripeljali tekmo do konca. Moram povedati, da Hrastničani niso tako slabi. Želim jim veliko sreče in da ostanejo v ligi. Mi gremo naprej tekmo po tekmo.
Kar se tiče tehnične napake, pa je v poročilu o tekmi na KZS zapisano, da je prišlo do žaljenja sodnika. Če je žaljenje sodnika to, da igralec na klopi po ukazu sodnika naj se usede samo odgovori, da ni pes, da se usede, potem razsodite sami. Za mene je žaljenje to, da sodniki  po prihodu na igrišče niso prišli do trenerja in ga pozdravili. Kar se tiče sojenja na tej tekmi lahko še povem, da sta sodnika odlično opravila svoje delo.”

Davor Brečko, trener Hrastnika (za portal Slovenska košarka): Po dveh pomembnih zmagah smo se dobro pripravili na tekmo z Lastovko. Dokler smo se držali navodil, smo se dobro držali, potem pa smo naredili preveč napak in gostje so naredili razliko. Lastovka je premočan nasprotnik. Zadovoljen sem z igro, ki smo jo prikazali na določene trenutke.”

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.