Komisarjevo opravičilo in pohvala

Glede sobotne tekme članov v Domžalah še nismo povedali vsega. Med drugim, zakaj semafor v dvorani ni deloval; objavljamo tudi še neobjavljeno opravičilo komisarja Uroša Milherja.

Na tekmi 6. kola 2. Slovenske košarkarske lige za moške v dvorani OŠ Venclja Perka v Domžalah med Lastovko Domžale in UKK Koper je že pred tekmo prišlo do nevšečnosti. Prišlo je do pretrganja glavnega komunikacijskega kabla semaforja in kljub hitremu posredovanju tehničnega kadra našega kluba napaka ni mogla biti odpravljena do tekme. Zato smo priskrbeli namizni semafor in tekma je lahko bila izvedena.

Tehnični komisar Uroš Milher, ki je nesrečno stopil na kabel in okvaro povzročil se je večkrat opravičil. Med drugim je v pismu komisarji lige g. Borisu Majerju, ki ga je posredoval tudi klubu, zapisal: “V uradno poročilo dogodka nisem posebej omenjal. Neposredno odgovornost za težave s semaforjem na omenjeni tekmi nosim jaz. Ob prihodu za zap. mizo, kjer je resnici na ljubo zelo tesno, sem nehote in nevede stopil na glavni komunikacijski kabel /…/ ter ga /…/ pretrgal /…/ Kljub temu, da je domači uradni predstavnik nemudoma reagiral in poklical serviserja, semaforja do začetka tekme, niti do začetka polčasa, ni bilo mogoče usposobiti. Uporabili smo namizni rezervni semafor /…/”. V nadaljevanju se je opravičil in pohvalil reakcijo klubskih delavcev.

Za konec je dodal še svoj vtis o organizaciji tekme: “Sicer je moj staž TK v 2. ligi relativno kratek, a z gotovostjo lahko rečem, da ima KK Lastovka Domžale daleč najboljšo organizacijo tekme (odlični pomožni sodniki, kooperativni uradni predstavnik, plesna skupina, …).”

[logotip je last KZS. Slika semaforja je simbolična; vir: proteh.si]

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.