M. Burger: “Pričakovanja visoka – ciljamo na vrh”

LAS_UA_BurgerMatej Burger je direktor našega kluba. Znan je kot uspešen podjetnik in človek, ki si rad postavi visoke cilje. Po članski tekmi prvega kola 2. lige smo mu zastavili nekaj vprašanj v zvesi s cilji in pričakovanji.

Ste zadovoljni z lansko člansko sezono?
Kot novopečeni drugoligaš moramo biti zadovoljni.

Kako ste letos zadovoljni z izkupičkom prestopnega roka pri članih?
Zadovoljen sem predvsem s pomladitvijo ekipe in, da smo dobili v svoje vrste perspektivne mlade igralce, večinoma iz okolice Domžal.

Kakšna so pričakovanja pred sezono?
Pričakovanja pred sezono so visoka, saj ciljamo na sam vrh druge lige. Kljub visokemu porazu v prvem kolu cilji ostajajo nespremenjeni. Zato je zdaj je izziv še večji.

Kakšni so dolgoročni cilji kluba?
Dolgoročni cilji so, da postanemo stabilen prvoligaš in da v prihodnosti črpamo igralce za člansko ekipo predvsem iz našega mladinskega pogona.

Zadnje čase nekateri drugi klubi izjemno težko zagotavljajo finančno stabilnost. Kaj je pri Lastovki drugače, da klub po tej plati nima težav?
Vodstvo kluba z denarjem ne mahinira; ravnamo gospodarno. Delamo ljubiteljsko in vsak denar, ki ga dobimo, ostane v klubu. Tudi igralci niso preplačani; dobijo toliko kolikor so klubske zmožnosti.

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.