Vabljeni na začetek sezone v Šenčur

Clani 13-14

Jutri, že v petek, 18. oktobra 2013 se bo začela sezona članske ekipe Lastovke. Gosti jih bližnji Šenčur.

Sezona 2. Slovenske košarkarske lige za moške se uradno, s prvimi tekmami začenja šele v soboto. Zaradi tradicije gostiteljev, da doma igrajo ob petkih, bomo tekmo s Šenčurjem Gorenjsko gradbeno družbo odigrali dan pred drugimi. Odigrana bo v Športni dvorani Šenčur, s pričetkom ob 20. uri.

Zavedamo se, da tekma ne bo lahka, saj Šenčur spada v sam vrh 2. lige. V zadnjih letih se jim je preboj v prvo ligo vedno le za las izmuznil. Gre torej za enega najtežjih nasprotnikov v boju za napredovanje.

Ucman Klepo JanzaPo pripravljalnem obdobju je naša prevetrena ekipa dobro razpoložena in polna optimizma. Odigrali so lepo število pripravljalnih tekem; proti ekipam, ki nastopajo v drugi ligi so vedno zmagali. Zdravstveno stanje ekipe je dobro, edinole Jošt Peterca si je ta teden poškodoval levo roko. Naslednja dva tedna ne bo igral, vadil bo po posebnem programu.

Statistika medsebojnih obračunov je 2 proti 0 v zmagah v korist Šenčurja. Nazadnje sta se ekipi srečali 23. februarja letos, ko so gorenjci v Lastovkinem košarkarskem hramu zmagali 75 : 88. Lastovka je 9. novembra 2012 iz Šenčurja odšla poražena po podaljšku. Tekma, kjer so minuto do konca rednega dela še vodili s štirimi točkami prednosti se je končala z rezultatom 91 : 84.

Vabljeni v Šenčur, da podprete naše junake na poti do prve zmage letos!

[FOTO: G. Bolhar]

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.