5 minut preveč

Člani so se iz Šenčurja vrnili s porazom po podaljšku. Nekaj več, kot minuto do konca so še bili v prednosti 4 točk.

Šenčur Gorenjska gradbena družba : Lastovka Domžale

91 : 84
(20:18, 15:18, 15:18, 24:20; 17:10)

Gledalcev: 60
STATISTIKA

Tekma se je začela izenačeno. Vedelo se je, da sta ekipi izredno enakovredni in, da bo najverjetneje odločala dnevna forma.

Skozi celotno tekmo sta se ekipi nekako izmenjevali v vodstvu. Dobro igro sta prikazovali v nekakšnih valovih.

Pred koncem je Lastovka povedla za 4 točke, a nato po sosledju lastnih napak dopustila podaljšek. Gostitelji, ki so bili v naletu, pa se niso pustili motiti in so srečanje v podaljšku prelomili in dokončno strli odpor gostov.

 

IZJAVI:
Grega Jeras, trener Šenčurja: “Pričakovali smo zelo težko tekmo; taka je tudi bila. Začeli smo dobro, a igrali smo v valovih. Dovolili smo, da so nas igralci Lastovke dohiteli in na koncu tudi prehiteli. Je že kar kazalo na naš poraz. Z nekaj sreče smo izvlekli podaljšek, v podaljških pa smo izkoristili, da so imeli gostje težave z osebnimi napakami. Zato smo bili močnejši pod košem in tekmo na koncu tudi dobili.”
Tomi Poplatnik, trener Lastovke: “Čestitke nasprotnikom za zasluženo zmago. Mi smo imeli kar nekaj priložnosti, toda  nismo jih znali izkoristiti. Sam sem ponosen na moje fante, ki so odigrali vrhunsko srečanje. V življenju in športu pa je tako, da nas do zmage včasih loči zgolj napaka manj.”

 

PREMISLEK

Danes so lastne napake botrovale porazu. Se zgodi. In to igralce jezi. Zato verjamemo, da bomo že naslednji teden v domači dvorani proti Parkljem boljši in zopet na zmagovalni poti.
In – upamo in verjamemo – da tudi Vi z nami.

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.