Predstavitev trenerskega štaba za prihajajočo sezono

Pred sezono Vam predstavljamo sestavo strokovnega štaba vseh kategorij.

ČLANI

Trener: Tomi PoplatnikTomi Poplatnik

 

 

 

 

Matej ŠagerPomočnik trenerja: Matej Šager

 

 

 

 

Tomaž Koprivnikar - HarperTehnični pomočnik: Tomaž Koprivnikar


 

 

 

Po lanski sezoni je odšel Matic Vidic, ki je dve leti dirigiral članski ekipi. V klub je že takoj po končani ligaški sezoni prišel stari znanec Lastovk Tomi Poplatnik in prevzel delo. V tej sezoni bo trener članske ekipe. Pomagal mu bo vodja mladinskega pogona KK Lastovka in pomočnik trenerja slovenske mladinske reprezentance Matej Šager. Za tehnične zadeve bo še naprej skrbel Tomaž Koprivnikar – Harper.

 

MLADINCI in KADETI

Trener: Matej Šager
Pomočnik trenerja: Jan Šoper
Individualni trener: Aljaž Janža


Lanskoletni mladinski trener Aljaž Janža, ki je tudi aktiven članski igralec, se je – zaradi večjih igralskih obveznosti ob napredovanju v 2. ligo – odločil prepustiti trenersko mesto drugemu. Samseveda ostaja igralec, kot trener pa bo prisoten pri individualnem piljenju košarkarske tehnike.
Dosedanji kadetski trener Jernej Čad bo letos zaradi štuidjske izmenjave odsoten. Zato je za ta čas prepustil treniranje svoje ekipe nasledniku.
Matej Šager je letošnja okrepitev kluba. Prevzel bo delo v mladinskem pogonu, treniranje mladinske in kadetske ekipe. Želja je, da se mladinski pogon usposobi za višjo raven igranja. INTERVJU Z NJIM SLEDI KMALU.
Mateju Šagru bo pomagal Jan šoper, ki je bil tudi dosedanji pomočnik, v klubu pa ima še nekatere tehnične funkcije.

 

PIONIRJI

Trener: Luka Logar
Pomočnik trenerja: Luka Cerar

Ker je pionirska sezona malce drugačna, poletnih menjav kadrov ni bilo. Trenutno so sredi sezone. Na trenerskih mestih ostaja uigran trenerski dvojec “Luka in Luka”.

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.