Člani doma nadaljujejo niz zmag

Favorizirani člani so danes doma premagali goste iz Ljubljane.

KK Lastovka : KK Union Olimpija mladi

89:76
(35:16, 20:21, 22:17, 12:22)

Gledalcev: 60

Člani so danes upravičili vlogo favorita in zmagali. V prvem polčasu, še posebej na začetku tekme so stisnili obroč okrog mladih Olimpijinih igralcev in si priigrali razliko. Nato je trener Vidic spočil nekatere nosilce igre, tako da so priložnost dobili prav vsi igralci razen Dimca (poškodba) in Rakuna (bolezen).

Aljaž Belingar je tokrat igral kar 12 minut. Po tekmi je bil kljub zmagi kritičen:

Tekma ni bila najboljša, predvsem, ker nismo igrali obrambe. nad svojo igro sem razočaran, saj mi je nasprotnik, ki sem ga kril dal dva koša za tri točke… Nevem, ni bil to moj dan, ne moja tekma. Prva tekma to sezono, na kateri sem dobil veliko priložnosto, pa ni šlo; očitno nisem v tem tekmovalnem ritmu. Vem, da bi lahko odigral bolje, da bi v obrambi lahko odreagiral drugače…  Razočaran sem. Do naslednjič bom poskusil napake odpraviti in odigrati bolje.

Klemen Antolin pa je dobil 8-minutno priložnost, ki jo je izkoristil in ekipi prispeval prvi točki v sezoni. Po tekmi je vidno zadovoljen izjavil:

Fenomanalno!
Prvi polčas se mi je zdel odličen, drugi mogoče malo slabši, ker smo igrali “igralci s klopi”, kar se je kazalo tudi v igri, toda na koncu smo tekmo varno pripeljali do zmage.

Naslednja tekma jih čaka v soboto, ko gostujejo pri Lenartu.

STATISTIKA

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.