Članom ni uspelo v Črnomlju

Članom ni uspelo priti do 6. zaporedne zmage v ligi. Boljši so bili tokrat košarkarji Kolpe.

KK Kolpa Črnomelj : KK Lastovka Domžale

76 : 69
(21:18, 18:14, 17:20, 20:17)

Težave so se pojavile že pred ogrevanjem, saj je Luka Marolt ponovno čutil bolečine v predelu hrbta in kolenih. Toda zdelo se je, da to ne bo vplivalo na moralo ostale ekipe.
Prve minute so bile spodbudne, toda v nadaljevanju 1. četrtine so košarkarji Lastovke padli v ritem gostiteljev in komajda zadržali rezultatski priključek (21:18).
V drugi četrtini se igra ni in ni dvignila na želeni nivo. Na srečo pa se nasprotniku ni uspelo preveč oddaljiti (39:32).
Začetek 2. polčasa je napovedoval zanimivih 20 minut; gostje so se prebudili in pokazali nekaj minut hitre, borbene in produktivne igre (56:52). Toda nihanja , ki se nadaljevala tudi v 4. četrtini se bila prevelika in gostitelji vodstva niso izgubili .
V zadnjih minutah bi Lastovke tekmo lahko rezultatsko obrnile v svojo korist, toda to jim ni uspelo, grešili so in bili neuspešni v obrambi.
Tekma se je končala po napetih trenutkih borbe za podaljšek.

Po tekmi edinole trener Matic Vidic ni odkloni prošnje za komentar  dogajanja:

Vedeli smo, od kod pretijo največje nevarnosti, toda nismo jih uspešno branili. Bili smo premehki in prepočasni kar je na koncu vodilo do tega rezultata. Je pa res, na tekmi praktično nismo vodili, le na začetku z 2:0 in 24:23.

Časa za odpravljanje napak imajo malo, saj jih naslednja tekma čaka že naslednji teden, ko v goste prihaja Bistrica. Upajmo, da 10. decembra ne bodo zopet razočarali sebe in domačega občinstva.

STATISTIKA

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.