Drama članov doma, ki se ni končala dobro

Člani so po suverenem začetku in dramatičnem zaključku rednega dela in podaljšku izgubili domačo tekmo 2. kroga 3.SKL proti Posavju.

LASTOVKA DOMŽALE : POSAVJE KRŠKO

81 : 90
(21:17, 17:20, 15:15, 19:20, 9:18)

Začetek pred 40 gledalci je bil z domače strani silovit. Po delnem izzidu 8:0  gostom niso v prvem polčasu dopustili, da bi prišli do vodstva. Potek igre so zlahka nadzirali in gostom niso dovolili, da bi igro prelomili; tako so ob polčasu imeli točko prednosti. Po premoru je igra padla in z delnim izzidom gostov 6:0 se je že zdelo, da so se nevarno oddaljili. Vendar so se domači pobrali in na koncu četrtine je bila prednost enaka tisti ob polčasu.

V zadnji četrtini se je nadaljeval pritisk v valovih z ene in druge strani. Domači so imeli za preobrat tekme izvrstno priložnost v tretji minuti, ko so gostje storili nešportno osebno napako. Kmalu zatem so še trije gostujoči igralci morali na klop zaradi petih osebnih napak, vendar si domači niso priigrali prednosti. Gostje so to izkoristili ter povedli. Manj kot minuto pred koncem je bil položaj že skoraj brezupen, saj so domači zaostajali za velikih pet točk.

Takrat se je drama začela. Razigral se je kapetan Ambrož, ki je z mehko roko zadel kar dve trojki in tako zagotovil podaljšek. V podaljšku pa domačim ni in ni šlo, gostje so se dokončno razigrali in naredili končno razliko 9 točk.

Domači so prikazali drugačno igro kot prejšnjič in gledalcem pripravili kvalitetno košarkarsko predstavo. S tako igro in nekaj več sreče lahko kmalu pričakujemo tudi zmage. Po prvo v ligaški sezoni tako odhajajo v goste k Olimpija mladim 15.10.2011. Toda naslednja tekma jih čaka že v torek,  11.10.2011 ob 18:30, ko v tekmovanju za pokal Spar gostijo Šentjur.

STATISTIKA

PR

Medijski predstavnik KK Lastovka.

Comments are closed.